MEINEMANSKI
Talentontwikkeling

Meinemanski is het bedrijf van Brent Meinema (1970) en bestaat sinds 1 januari 2008.

 

"Vanaf het moment dat ik voor mijzelf ging werken had ik de ambitie om het creatieve vermogen van mensen te stimuleren. Ik had ervaren, dat met name in arbeidsorganisaties, veel mensen het moeilijk vinden om creatief om te gaan met verandering en daar de kansen uit te halen.

 

Vanaf mijn 8e jaar ben ik bezig geweest met muziek. Ooit begonnen in bj de lokale drumband, omdat ik het heel spannend vond om in de optocht te mogen meedoen. Rond mijn 10e jaar kreeg ik van mijn vader mijn eerste drumstel en in de jaren die volgden heb ik veel in bandjes gespeeld.

 

Toen ik in Nijmegen ging studeren heb ik mijn drumstel thuis gelaten en ben mij meer gaan richten op andere muzikale disciplines zoals gitaar, een beetje zang en digitale muziekproductie. Na wat omwegen heb ik uiteindelijk de studie Opleidingskunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als specialisatie volgde ik de minor 'Leren voor het leven'aan de Pabo Groenewoud te Nijmegen, waarbij wereldreligies, spiritualiteit en filosoferen met kinderen de centrale thema's waren.

 

In mijn eerste jaar als ondernemer ben ik op zoek gegaan naar hoe ik creativiteit op een effectieve manier bij mensen kon prikkelen. Uiteindelijk bleek de oplossing. zoals zo vaak, veel dichter bij mijzelf te liggen dan ik dacht. Op een verjaardag van een goede vriend kwam het idee ineens binnen: Training met Muziek!  Muziek is een fantasisch middel om positieve energie op te bouwen. Daarnaast zijn er duidelijke parallelen te trekken met communicatie en samenwerkingsprocessen. Op die bewuste verjaardag vielen voor mij een hoop dingen op zijn plek.

 

Inmiddels heb ik een flink aantal jaren ervaring opgedaan. In het bedrijfsleven als leidinggevende in klantcontact en service. En als opleidingskundige, in de breedste zin van het vakgebied: training, opleidingsadvies, coaching, inkoop, planning, enzovoort. Klantgerichtheid en vaardigheden zijn daarin vaak belangrijke thema's geweest.

 

Inmiddels geef ik ook met veel liefde en plezier percussieworkshops op middelbare scholen bij maatschappelijke instellingen. Ik heb op alle niveaus, op scholen met diverse identiteiten workshops mogen geven. Geweldig om als docent te ervaren hoe zelfsturend de jongeren al zijn. Ik ervaar het als een mooi gegeven, dat ik een bijdrage en een stuk plezier aan onze toekomst kan geven. Dat doe ik dan ook met veel liefde."

 

 

 

 

Contact: info@meinemanski.nl of bel: 06-26 538 643

Top